Co-Founder ● Bike fitter

Voormalig beroepsrenner Alphonse Vermote bezorgt u een feilloze fietspositie. Een onnauwkeurige bikefitting leidt tot rugklachten, zadelpijn, nekpijn, knieproblemen, slapende handen en voeten. Iedereen is welkom bij Vitori van louter recreatieve fietser en geoefende liefhebber tot de profwielrenner.

Dr. Pascal Van Overmeire, orthopedisch chirurg bij het AZ Glorieux, gespecialiseerd in voet, enkel, heup en de wervelzuil.

Dr. Wouter Holvoet is onze tweede sportcardioloog. Op maandag kan u bij hem terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning en echo. Wouter is net zoals Nick ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Dr. Nick Hiltrop is onze sportcardioloog. U kan bij hem iedere vrijdag terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning en echo. Nick is ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Dr. Milan Holvoet staat voor u klaar voor zowat elke sportmedische consultatie. Zij het diagnose en behandeling van sportblessures, preventieve zorgen, verkrijgen van vergunningen, of een volledig sportmedisch onderzoek. Hij heeft ook veel ervaring in de sportwereld als teamdoctor van de wielerploeg Lotto-Soudal. Ook kan je bij Dr. Milan terecht voor PRP (Platelet Rich Plasma)…

U kan bij dr. Anneleen Geerts terecht voor sportgerelateerde klachten, bloedanalyses en preventieve oppuntstelling (medische sportkeuring, elektrocardiogram, vergunningsaanvraag). Zij heeft ervaring in de wielerwereld door het begeleiden van zowel amateur- als profsporters en zij was 2 jaar werkzaam als teamarts van de wielerploeg Veranda’s Willems, en is tot op heden werkzaam als teamarts bij Alpecin-Fenix.

Co-Founder ● Osteopaat DO

Egwin Ponette studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Licentiaat in de Kinesitherapie en behaalde zijn diploma als professioneel Osteopaat DO aan de Flanders International College of Osteopathy.

Osteopaat DO

Osteopaat Pieter De Niel helpt u met lage rugpijn, bekkenpijn, nekpijn en andere gewrichtsklachten. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en darmklachten kunnen behandeld worden. Hij heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van functionele klachten en blessurepreventie.

Osteopaat DO

Katrien Cannie studeerde in 2007, na haar studies als Gezondheidstherapeut en Herborist, af aan de International Academy of Osteopathy als Osteopaat DO.

Samen met kinesitherapeut en manueel therapeut, Joren Biebuyck, werken we aan jouw revalidatie op maat. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en een grondig onderzoek gaan we na waar de klachten vandaan komen en welke gebieden in het lichaam hiertoe hebben bijgedragen. Via zijn specialisaties op het gebied van manuele therapie en dry needling…