Zwarte achtergrond

France De Potter studeerde in 2022 af aan de Katholieke Universiteit Leuven als master in de klinische psychologie. Daarbovenop behaalde ze datzelfde jaar ook haar getuigschrift sportpsychologie. Sporters van alle niveaus & alle mogelijke sporten kunnen bij haar terecht. France was zelf 14 jaar actief als wielrenster bij o.a. Isorex Cycling Team. Visum-nummer: 370191 Tel:…

Co-Founder ● Bike fitter

Voormalig beroepsrenner Alphonse Vermote bezorgt u een feilloze fietspositie. Een onnauwkeurige bikefitting leidt tot rugklachten, zadelpijn, nekpijn, knieproblemen, slapende handen en voeten. Iedereen is welkom bij Vitori van louter recreatieve fietser en geoefende liefhebber tot de profwielrenner.

Dr. Pascal Van Overmeire, orthopedisch chirurg bij het AZ Glorieux, gespecialiseerd in voet, enkel, heup en de wervelzuil.

Dr. Nick Hiltrop is onze sportcardioloog. U kan bij hem iedere vrijdag terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning en echo. Nick is ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Zwarte achtergrond

Dr. Wouter Holvoet is onze tweede sportcardioloog. Op maandag kan u bij hem terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning en echo. Wouter is net zoals Nick ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Zwarte achtergrond

Dr. Milan Holvoet staat voor u klaar voor zowat elke sportmedische consultatie. Zij het diagnose en behandeling van sportblessures, preventieve zorgen, verkrijgen van vergunningen, of een volledig sportmedisch onderzoek. Hij heeft ook veel ervaring in de sportwereld als teamdokter van de wielerploeg Lotto Soudal. Ook kan je bij hem terecht voor PRP (Platelet Rich Plasma)…

U kan bij dr. Anneleen Geerts terecht voor sportgerelateerde klachten, bloedanalyses en preventieve oppuntstelling (medische sportkeuring, elektrocardiogram, vergunningsaanvraag). Zij heeft ervaring in de wielerwereld door het begeleiden van zowel amateur- als profsporters. Verder was ze ook meerdere jaren werkzaam als teamarts van de wielerploegen Veranda’s Willems en Alpecin-Fenix. Tel: 056 60 46 07

Co-Founder ● Osteopaat DO

Egwin Ponette studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Licentiaat in de Kinesitherapie en behaalde zijn diploma als professioneel Osteopaat DO aan de Flanders International College of Osteopathy.

Osteopaat DO

Osteopaat Pieter De Niel helpt u met lage rugpijn, bekkenpijn, nekpijn en andere gewrichtsklachten. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en darmklachten kunnen behandeld worden. Hij heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van functionele klachten en blessurepreventie. Verder is Pieter ook in de sportwereld aan de slag als osteopaat van wielerteam Lotto Soudal.

Zwarte achtergrond

Osteopaat DO

Katrien Cannie studeerde in 2007, na haar studies als Gezondheidstherapeut en Herborist, af aan de International Academy of Osteopathy als Osteopaat DO.