Co-Founder ● Osteopaat DO

Co-Founder ● Bike fitter

Voormalig beroepsrenner Alphonse Vermote bezorgt u een feilloze fietspositie. Een onnauwkeurige bikefitting leidt tot rugklachten, zadelpijn, nekpijn, knieproblemen, slapende handen en voeten. Iedereen is welkom bij Vitori van louter recreatieve fietser en geoefende liefhebber tot de profwielrenner.

Personal Coach

Thibault Cambien, onze personal coach, maakt uw lichaam sterker. Rompstabiliteit zorgt voor balans maar beschermt ook tegen blessures en functionele klachten zoals lage rugpijn en verbetert de spierwerking. Er worden ook groepssessies met functionele workouts georganiseerd.

U kan bij dr. Anneleen Geerts terecht voor sportgerelateerde klachten, bloedanalyses en preventieve oppuntstelling (medische sportkeuring, elektrocardiogram, vergunningsaanvraag). Zij heeft ervaring in de wielerwereld door het begeleiden van zowel amateur- als profsporters en zij was 2 jaar werkzaam als teamarts van de wielerploeg Veranda’s Willems.

Osteopaat DO ● Cardiale revalidatie

Osteopaat Pieter De Niel helpt u met lage rugpijn, bekkenpijn, nekpijn en andere gewrichtsklachten. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en darmklachten kunnen behandeld worden. Hij heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van functionele klachten en blessurepreventie. Daarnaast kan u bij Pieter terecht voor cardiale revalidatie.

U revalideert bij VITORI onder toezicht van manueel therapeut en kinesitherapeut Sebastien Serck. Sebastien helpt u met een behandelplan op maat, geeft u de juiste oefeningen als u sukkelt met gewrichts- en spierklachten en zorgt voor een optimale revalidatie na een operatie. Hij geeft rugschool, ergonomisch advies en tips inzake blessurepreventie.

Sander Cordeel was beroepswielrenner bij Lotto-Belisol en Veranda’s Willems en is nu trainer. Met cardiotrainingen verbetert Sander uw uithoudingsvermogen. U kunt bij hem terecht voor een lactaattest en ontvangt trainingsschema’s en feedback voor het individuele doel.