Alphonse

Co-Founder ● Bike fitter

Voormalig beroepsrenner Alphonse Vermote bezorgt u een feilloze fietspositie. Een onnauwkeurige bikefitting leidt tot rugklachten, zadelpijn, nekpijn, knieproblemen, slapende handen en voeten. Iedereen is welkom bij Vitori van louter recreatieve fietser en geoefende liefhebber tot de profwielrenner.

Celestin Leyman bikefitter

Célestin bundelt zijn achtergrond als kinesitherapeut, de passie voor de fiets en zijn eigen ervaring als renner samen om tot een ideale fietspositie te komen. Rugklachten, zadelpijn, nekklachten, knieproblemen, slapende handen en voeten,… Van wielertoerist(e) tot competitie renner/renster en van woon-werk fietser tot bikepacker. Voor iedereen zoekt Célestin het perfecte evenwicht tussen prestatie en comfort…

Bart

Dr. Bart Vertenten behaalde zijn diploma als arts in 2013 aan de KU Leuven. Nadien specialiseerde hij als radioloog in het Heilig-Hartziekenhuis te Roeselare en in het UZ Brussel. In het UZ Brussel specialiseerde hij zich in de musculoskeletale, senologische (borstonderzoeken) en algemene radiologische onderzoeken.

Pascal

Dr. Pascal Van Overmeire, orthopedisch chirurg bij het AZ Glorieux Ronse, gespecialiseerd in voet, enkel, heup en de wervelzuil.

Dr. Zeegers

Dr. Olivier Zeegers, orthopedisch chirurg bij het AZ Glorieux Ronse, gespecialiseerd in schouder, spine unit, voet & enkel.

Milan

Dr. Milan Holvoet staat voor u klaar voor zowat elke sportmedische consultatie. Zij het diagnose en behandeling van sportblessures, preventieve zorgen, verkrijgen van vergunningen, of een volledig sportmedisch onderzoek. Hij heeft ook veel ervaring in de sportwereld als teamdokter van de wielerploeg Lotto-Dstny. Ook kan je bij hem terecht voor PRP (Platelet Rich Plasma) Therapie…

Anneleen

U kan bij dr. Anneleen Geerts terecht voor sportgerelateerde klachten, bloedanalyses en preventieve oppuntstelling (medische sportkeuring, elektrocardiogram, vergunningsaanvraag). Zij heeft ervaring in de wielerwereld door het begeleiden van zowel amateur- als profsporters. Verder was ze ook meerdere jaren werkzaam als teamarts van de wielerploegen Veranda’s Willems en Alpecin-Fenix. Tel: 056 60 46 07

Dr. Nick Hiltrop is onze sportcardioloog. U kan bij hem iedere vrijdag terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning en echo. Nick is ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Zwarte achtergrond

  Dr. Wouter Holvoet is onze tweede sportcardioloog. Op woensdag kan u bij hem terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning en echo. Wouter is net zoals Nick ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Pieter

Osteopaat DO

Osteopaat Pieter De Niel helpt u met lage rugpijn, bekkenpijn, nekpijn en andere gewrichtsklachten. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en darmklachten kunnen behandeld worden. Hij heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van functionele klachten en blessurepreventie. Verder is Pieter ook in de sportwereld aan de slag als osteopaat van wielerteam Lotto-Dstny.