Dr. Nick Hiltrop is onze sportcardioloog. U kan bij hem iedere vrijdag terecht voor een periodieke sportmedische evaluatie. Zoals het bestuderen van een ECG in rust, in inspanning, en echo. Nick is ook nog cardioloog voor het AZ Groeninge.

Dr. Milan Holvoet staat voor u klaar voor zowat elke sportmedische consultatie. Zij het diagnose en behandeling van sportblessures, preventieve zorgen, verkrijgen van vergunningen, of een volledig sportmedisch onderzoek. Hij heeft ook veel ervaring in de sportwereld als teamdoctor van de wielerploeg Lotto-Soudal. Ook kan je bij Dr. Milan terecht voor PRP (Platelet Rich Plasma)…

U kan bij dr. Anneleen Geerts terecht voor sportgerelateerde klachten, bloedanalyses en preventieve oppuntstelling (medische sportkeuring, elektrocardiogram, vergunningsaanvraag). Zij heeft ervaring in de wielerwereld door het begeleiden van zowel amateur- als profsporters en zij was 2 jaar werkzaam als teamarts van de wielerploeg Veranda’s Willems.

Dr. Pascal Van Overmeire, orthopedisch chirurg bij het AZ Glorieux, gespecialiseerd in voet, enkel, heup en de wervelzuil.

Camille studeerde in 2020 af aan de UGent met een master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Bij Vitori specialiseert Camille zich op inwendige aandoeningen. Personen met diabetes, obesitas, long-, hart- en vaatziekten, en kanker kunnen bij haar terecht om onder begeleiding een gepersonaliseerd trainingsprogramma te volgen zodat je je dagelijkse leven gauw weer kan oppakken.  

Samen met kinesitherapeut en manueel therapeut, Joren Biebuyck, werken we aan jouw revalidatie op maat. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en een grondig onderzoek gaan we na waar de klachten vandaan komen en welke gebieden in het lichaam hiertoe hebben bijgedragen. Via zijn specialisaties op het gebied van manuele therapie en dry needling…

Als kinesitherapeut zal Nele u begeleiden om samen een oefenplan op te stellen. Hierbij zal de patiënt, als kenner van zijn lichaam, een actieve rol spelen. Ze is ook gespecialiseerd in dry needling en manuele therapie. Nele is actief als kinesist bij voetbalclub KSV Oudenaarde.

Sander Cordeel was beroepswielrenner bij Lotto-Belisol en Veranda’s Willems en is nu trainer. Met persoonlijke trainingsschema’s verbetert Sander uw uithoudingsvermogen. U kunt bij hem terecht voor een lactaattest en ontvangt trainingsschema’s en feedback voor het individuele doel.

Abram Stockman heeft een diploma van master LO & bewegingswetenschappen en is wielrenner voor het continentale Team SKS Sauerland NRW. Vanuit die achtergrond kan je bij hem terecht om je sportieve doelen te bereiken. Hij weet zowel theorie als praktijk te combineren bij het coachen. 

Co-Founder ● Bike fitter

Voormalig beroepsrenner Alphonse Vermote bezorgt u een feilloze fietspositie. Een onnauwkeurige bikefitting leidt tot rugklachten, zadelpijn, nekpijn, knieproblemen, slapende handen en voeten. Iedereen is welkom bij Vitori van louter recreatieve fietser en geoefende liefhebber tot de profwielrenner.